Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини був активним учасником Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України, яка проводилася за підтримки Британської Ради в Україні, Інституту вищої освіти України та Фундації лідерства. В рамках роботи проекту проводилися тренінги для студентських активів університету та молодих науковців з розвитку лідерських якостей особистості, ефективної роботи у команді та розвитку інтернаціоналізації університету.

На початку березня у м.Київ пройшла підсумкова зустріч учасників програми. Під час панельних дискусій та ток-шоу відбулися виступи міжнародних експертів, обмін досвідом щодо кращих практик розвитку лідерського потенціалу в університетах України.

Почесними спікерами панельних дискусій були Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич та генеральний директор національної освітньої агенції Великої Британії Advance HE Елісон Джонс. Експерти та учасники програми обговорювали питання лідерства в контексті сучасної освіти, особистий шлях лідера та лідерство в університетській спільноті.

Наш університет отримав сертифікат, який засвідчив виконання усіх етапів реалізації програми.

Пресцентр УДПУ