7-8 липня проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Володимир Миколайко та відділ міжнародних зв’язків взяли участь у навчальній віртуальній панельній дискусії світового рейтингу ЗВО QS.

Під час онлайн-зустрічі проведено презентацію Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Також у чатах «Speed networking» відбулося знайомство з провідними університетами світу та обмін контактними даними для подальшого налагодження співпраці.

Віртуальна панельна дискусія була насичена корисною інформацією і порадами щодо покращення роботи ЗВО в сфері розвитку міжнародної академічної мобільності.

Участь у цьому заході – це одна зі сходинок на шляху Уманського державного університету імені Павла Тичини до входження в світовий рейтинг QS у 2021/2022 н.р.

Довідково.

Рейтинг найкращих університетів світу (QS World University Rankings) — глобальне дослідження та створений на його основі рейтинг найкращих вищих навчальних закладів світового значення за показником їх досягнень у галузі освіти і науки. Розрахований за методикою британської консалтингової компанії Quacquarelli Symonds (QS).

Він розглядається як один з найбільш актуальних університетських рейтингів у світі.

Пресцентр УДПУ