Кафедрою хореографії та художньої культури було здійснено екскурсійну поїздку до м. Київ. Недільний ранок у столиці розпочався з відпочинку в наймасштабнішому інноваційному торгівельно-розважальному центрі Dream Town. Студенти із захопленням опановували льодовий каток, переглядали фільми у 7D якості, грали в боулінг та ін. Найяскравішим моментом став перегляд одноактних балетів у хореографії Михайла ФОКІНА (балети на музику Фредеріка Шопена «Шопеніана», Карла Марії фон Вебера «Видіння троянди», Каміля Сен-Санса «Лебідь», Миколи Римського-Корсакова «Шахерезада») у Національній опері України імені Тараса Шевченка.


Всі учасники екскурсійної групи отримали масу задоволення від побаченого у Києві та з піднесеним настроєм, переповнені стрімким бажанням у танцювальній залі відтворювати витончені «па», побачені на балеті, повернулися до стін рідного університету. Люди мистецтва можуть з багатьох джерел черпати своє натхнення, і особисте знайомство із творіннями визнаних майстрів сцени – це один із найбільш продуктивних живильних напрямів. Отож учасники екскурсії висловлюють велику подяку за підтримку голові профкому університету, кандидату сільськогосподарських наук, доценту Олександру Осадчому.

Вони діляться своїми враженнями…

Руслана Руднік пише: «Поїздка була просто супер!!! Море позитиву!!!». Сергій Куценко відповів: «Згоден, поїздка видалась на славу! Море позитиву, чудовий настрій, гарна команда... Все сприяло успішному відпочинку! Дякуємо Олександру Семеновичу за допомогу! Якби не він, можливо, ми б і не змогли поїхати. Але у нас найкращий профком, ми ще раз в цьому переконалися! Дякуємо Вам!». Анастасія Криворотенко погоджується: «Згодна із Сергієм Володимировичем! Щиро дякуємо за сприяння! Ця подорож, як і кожна інша, подарувала море позитиву, незважаючи на погану погоду!!!»

Пресцентр УДПУ