Студентка історичного факультету УДПУ Юлія Похолюк стала учасницею поетичного фестивалю "Підкова пегаса", який відбувся на Поділлі у мальовничому селище Буша. Тут тепло зустріли поетів з усієї України і близького зарубіжжя! Енергетика та атмосфера, яка панувала на даному заході, заповнила серця молодих поетів! Фестиваль стартував на території Державного історико-культурного заповідника "Буша", де поети познайомили всіх зі своєю творчістю.

Наступна сходинка фестивалю - екскурсія до башти, старовинного храму та музею Трипільської культури, де й відбувся конкурс "Міфи та історія в поетичних рядках", в якому Юлія здобула 2 місце.

Другий день був не менш яскравим! Учасникам випала унікальна нагода приєднатись до фестивалю "Русалка Дністрова". Даний захід був спрямований на відродження етнокультурних традицій та пробудження свідомості українського народу! У рамках заходу відбулись фінальні читання та нагородження переможців, серед яких прозвучало і прізвище Юлії Похолюк, котра зайняла 3 місце в основному конкурсі!

Вітаємо Юлію з результативною участю в цьому заході та бажаємо творчого натхнення, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів, нових щасливих, успішних і захоплюючих життєвих доріг!

Пресцентр УДПУ