На ім’я ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини  професора Олександра Безлюдного надійшла подяка від начальника Звенигородського відділу культури та туризму райдержадміністрації Лілії Іщенко за участь факультету мистецтв у заходах з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

9 листопада творчі колективи та солісти факультету мистецтв на сцені Звенигородського районного будинку культури імені Тараса Шевченка, вітали працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом.

Розпочали концертну програму заслужені працівники культури України – чоловіче вокальне тріо «Гонта» у складі Валентина Купчика, Василя Семенчука та Петра Волошина (художній керівник – Валентин Купчик). Хореографічними композиціями «Матір Дана» та «Плащ тореадора» вітав народний аматорський ансамбль сучасного танцю «Візаві» (художній керівник – Людмила Андрощук).

Тріо духових інструментів у складі  Сергія Ільницького, Максима Тригуба і Станіслава Ярославського подарували глядачам українські народні мелодії в обробці Олександра Соколенка «Там, де Ятрань круто в’ється» та «Ой літає соколонько».

Святковий пісенний букет презентували вокалісти факультету мистецтв Альона Свинар, Лада Карпушина, Марія Павлишина та Катерина Шуляк.

Хореографічними композиціями «Давайте познайомимось» та «Весняна хора»учасників зібрання вітав народний аматорський ансамбль народного танцю «Яворина» (художній керівник – Сергій Куценко).

Інструментальні твори «Танго ла клауд» Роберта Гальяно та «Мікс на популярні теми» презентувало тріо «Serbian Star» у складі  Йована Дрманича, Дарко Марковича та Александара Джорджевича (художній керівник – Владислав Гусак).

У цей святковий день із найщирішими побажаннями успіхів та творчого розвитку «В’язанку» українських народних пісень в обробці заслуженого працівника культури Василя Семенчука подарували глядачам учасниці народного аматорського колективу«Софія» (художній керівник – Василь Семенчук).

Концертну програму вели студенти факультету мистецтв – Влад Березовський та Альона Машиністова.

Учасники святкового концерту бажали працівникам культури та майстрам народного мистецтва міцного здоров’я, миру, щастя і любові, добра і злагоди, щедрої долі, творчого натхнення, сили і наснаги в усіх справах і плідної праці на благо України!

Пресцентр УДПУ