Студенти УДПУ, які перебувають на навчанні в Державній вищій школі професійної освіти ім. Яна Амоса Коменського в місті Лєшно, продовжують ділитися своїми враженнями. Одна з них - студентка четвертого курсу факультету української філології Тетяна Матола.

Участь у програмі студентського обміну для неї стала гарним шансом здобути нові знання. У Державній вищій школі професійної освіти ім. Я.А.Коменського Тетяна вивчає методики інтегрованого навчання та виховання, соціологію тощо. Вона із задоволенням відвідує заняття і відзначає, що навчальний процес проходить в дружній атмосфері, студенти завжди проявляють ініціативу при розгляді будь-яких питань, а викладачі максимально підтримують їх у реалізації різних проектів.



Тетяна також поділилась через Інтернет приємними враженнями від самобутнього польського міста Лєшно і розповіла про цікаву екскурсію до місцевої радіостанції ELKA, де вона разом із іншими студентками познайомилась зі специфікою роботи на радіо. Студентка запевняє, що її сподівання від проекту повністю виправдались. Адже вона отримує нові знання, цікаво проводить час і знайшла нових друзів. «Я стала щасливішою, тому що мої мрії стають реальністю», – говорить Тетяна.

Бажаємо Тетяні Матолі й після повернення в Умань зоставатися щасливою та успішною у стінах рідного університету.

Польський культурно-освітній центр