Жінка – це втілення мрій та бажань. Це непізнані грані, які кожного дня відкриваєш для себе по новому. Це весна в душі та кохання в серці.

Ці слова повною мірою характеризують прекрасних 12 конкурсанток, які презентували себе 25 квітня на святі краси та грації «Міс УДПУ – 2013». Нелегким видався для дівчат останній місяць – сотні годин репетицій, десятки переміряних суконь, підбір зачісок та макіяжу – і все заради того, щоб отримати таку бажану перемогу.


Завдання конкурсу мали творчий характер. Учасниці гідно себе представили та проявили у таких конкурсах: відеопрезентація, «Дефіле у ділових костюмах», «Інтелектуальний», «Коронний номер» та «Дефіле у вечірніх сукнях».


Дуже цікавим виявися «Коронний номер». Учасниці не лише продемонстрували свої вокальні та хореографічні навички, а й проявили себе як фокусники, КВНщики, майстри кулінарії, художники та декламатори.

Нелегка місія – обрати найчарівнішу дівчину – була покладена на плечі журі: завідувача відділу військової підготовки університету, підполковника Ігоря Горбоноса, директора салону краси «Мідея» Лариси Єжаченко, генерального директора К-СЕРВІС Володимира Уголькова, директора рекламної агенції «КАРІН» В’ячеслава Степанського, заступника директора Уманського тепличного комбінату Андрія Гордія, представника торгової марки ColorWay Олександра Матявіна.

Титул «Друга віце-міс УДПУ – 2013» отримала Олеся Корецька (студентка технолого-педагогічного факультету). «Першою віце-міс УДПУ – 2013» стала Аліса Урбанська (студентка факультету соціальної та психологічної освіти). І найголовніший титул – «Міс УДПУ – 2013» виборола Яна Псарук (студентка мистецько-педагогічного факультету).

Всі учасниці конкурсу були нагородженні цінними подарунками від компанії Mary Kay та салону краси «МІДЕЯ». Особливим подарунком для Першої віце-міс став квиток на концерт гурту «Depeche Mode» від представника торгової марки ColorWay.



Вітаємо всіх учасниць та бажаємо творчих успіхів у всіх ваших починаннях.

Дякуємо ректору Наталії Семенівні Побірченко, адміністрації університету та студентські раді за організацію та проведення такого гарного заходу.

Пресцентр УДПУ