На честь святкування Міжнародного Дня Захисту Дітей та у зв’язку з першим в цьому році днем роботи пришкільних таборів в Умані, Студентська соціально-психологічна служба УДПУ разом з Клінікою Дружньою до Молоді, Уманським міським відділом культури та Центром у справах сім’ї та молоді організували у центральному парку міста яскраве веселе свято.

Розпочалось свято грандіозним флешмобом студентів факультету української філології УДПУ «За єдину Україну». Його учасники роздали, присутнім на святі дітям, жовто-блакитні стрічки і вони з великим задоволенням підтримали виконавців. Рухи зі стрічками в руках, патріотичні слова під запальну музику об’єднали усіх присутніх та подарували масу вражень.




Волонтери ССПС факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини разом з волонтерами з педагогічного коледжу імені Т.Г. Шевченка підготували розважальну програму для дітей та провели цікаві ігри по всій території парку. У парку працювали психологи УДПУ, які проводили приватні та групові консультації. Також, усі бажаючі могли залишити святкові побажання на великій привітальній листівці, яку підготували волонтери. Крім того, на сцені “Ракушка” проходив концерт вихованців Уманської школи мистецтв, а біля центральної ялинки виступав ляльковий театр УДПУ. Одночасно для юних художників було організовано фестиваль дитячого крейдового малюнку, на якому були присутні представники Уманського Клубу ведичної культури. Вони влаштовували музичну мантро-медитацію, уроки індійських танців та безкоштовно розфарбовували обличчя малечі гарними візерунками…












Серед учасників свята не було тих, хто б сумував. Гарна підготовка свята волонтерами, подарунки від профкому УДПУ були винагороджені щирими посмішками дітей. Організатори впевнені: ради щасливих моментів у їх житті варто працювати, влаштовувати свята! Веселих канікул!

Пресцентр УДПУ