У Всесвітній день вишиванки на факультеті фізики, математики та інформатики відбувся тематичний захід, присвячений Дню матері. У цей день колектив факультету не лише проявив патріотичну свідомість, одягнувши вишиванки, а й усією дружньою родиною слухав неймовірно чуттєві поезії, присвячені найдорожчій людині для кожного – мамі.

Усім гостям заходу випала чудова можливість дізнатися більше про історію свята, насолодитися прекрасними піснями про матір у виконанні Світлани Дзяловської та Олександра Кулика, переглянути фото студентів і викладачів зі своїми матерями чи дітьми. Дует акордеоністів «Ренесанс», який завітав на свято, заворожив своєю милозвучністю та романтичною мелодією. Атмосферу заходу доповнив чудовий туркменський танець у виконанні студентки 12 групи Лачин Аманової.

Із вітальними словами до присутніх звернулася заступник декана з виховної роботи Яна Усатюк, наголосивши, що мама – найвірніший друг, який ніколи не зрадить ні за яких обставин. Гості свята до сліз прониклися чуттєвими словами та поетичними рядками. І це свідчення того, що ми - свідомі та вдячні діти своїх матерів.

 

Пресцентр УДПУ