До Дня матері працівники читального залу №1 бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини організували святковий концерт «У світі усе починається з мами» та провели церемонію нагородження призерів конкурсу авторської колискової пісні «Ой ходить сон коло вікон...», який проходив у рамках святкування Міжнародного дня сну.

Захід розпочали саме із нагородження: переможцем конкурсу колискової пісні «Ой ходить сон коло вікон…» став завідувач кафедри музикознавства та вокально-хорових дисциплін, доцент, Заслужений працівник культури України Василь Семенчук. Він отримав почесний диплом та подарунок від організаторів.

Також за старання та креативність були відзначені й інші учасники конкурсу: студентка факультету мистецтв Марія Павлишина; члени клубу «Бійці мистецтва» Каріна Діонісова, (факультет соціальної та психологічної освіти), Світлана Дзяловська (факультет фізики, математики та інформатики) та Ілона Іщенко (факультет української філології). Авторські колискові студенток поповнили сучасну літературу новими творами для дітей.

Святковий концерт, присвячений матерям, був наповнений поетичними рядками та ніжними, чуттєвими піснями. Музичні композиції пролунали у виконанні Ярослава Куніцького, студента факультету професійної та технологічної освіти; Світлани Дзяловської та Роксолани Мельник, членів клубу «Бійці мистецтва»; Ніни Бектурганової та Лілії Должкевич, студентів історичного факультету; Валерії Салій, студентки факультету початкової освіти.

Родзинкою заходу став виступ запального ансамблю «Катюша» Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради.

 

Пресцентр УДПУ