Успішне працевлаштування випускників університету – це основний критерій оцінювання діяльності закладу освіти та якості освітніх послуг, які він надає студентам. Професійні знання і навички, які студенти отримують під час навчання завдяки висококваліфікованим і небайдужим до долі своїх студентів викладачам, допомагають отримати хорошу роботу, оволодіти новою сферою діяльності, а у майбутньому відкрити справу свого життя.

Тому напередодні 90-річного ювілею ми вирішили створити Асоціацію випускників УДПУ – громадську організацію, яка об’єднає випускників усіх років навчання. Ми хочемо налагодити зворотній зв’язок між випускниками, теперішнім студентством та науково-педагогічним колективом Університету.

Якщо Ви випускник УДПУ імені Павла Тичини, запрошуємо приєднатися до Aсоціації. З цією метою заснована публічна сторінка у Facebook.

З метою збору інформації про випускників Університету, проведення зустрічей з ними, ми запрошуємо Вас поділитися цікавою інформацією (фотознімками) про роки свого навчання, подальший життєвий шлях, досягнення, яку можна надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ми плануємо запрошувати Вас до університету, щоб Ви могли поділитися спогадами та досвідом свого становлення. Запрошуйте своїх одногрупників чи друзів, які також навчалися в нашому Університеті, ставати членами Асоціації. Це чудова можливість знайти тих, хто розділив з Вами незабутні студентські роки.

Пресцентр УДПУ