В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася зустріч студентів із представниками головного управління Національної поліції в Черкаській області.

У дворі нового корпусу усі бажаючі мали змогу ознайомитися зі зразками нової техніки та спецзасобів, що використовуються поліцейськими при виконанні своїх повноважень. Студентам було продемонстровано показові виступи кінологів, вибухотехніків, роботу поліцейських Управління «Корпусу оперативно-раптової дії».

Під час зустрічі в актовій залі начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України полковник поліції Вячеслав Ковальов, начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області, підполковник поліції Роман Ражев, керівник відділу з питань житлового забезпечення Головного управління Ірина Казидуб розповідали студентам про особливості роботи в Національній поліції, перспективи і переваги, соціальне забезпечення.

Лейтенант поліції Олена Зінченко та старший лейтенант поліції Юрій Голоднюк поділилися власним досвідом із проходження конкурсу при працевлаштуванні.

Від начальника ГУПН в Черкаській області, генерала поліції третього рангу Валерія Лютого на адресу університету було передано подяку за сприяння в організації та проведенні заходів по набору на службу до Національної поліції України.

Text.pdf

Пресцентр УДПУ