Успішно склавши сесію, студенти нашого університету поїхали у дитячий оздоровчий табір UkrCamp, що в Буковелі, для роботи та проходження повноцінної педагогічної практики. Вже на початку тут на них чекали дійсно незабутні моменти літа. Перші підготовчі дні пройшли дуже цікаво. Адже знайомство з табором та його керівництвом було проведено в цікавий оригінальний спосіб – студентів занурили в атмосферу дитинства, надали можливість відчути себе на місці дітей, які приїдуть сюди відпочивати. За три дні перебування у таборі вони пройшли «неписану посвяту вожатого».


Після заїзду дітей розпочалася робота вожатого по суті. Так, студентка фізико-математичного факультету Анна Павленко ділиться враженнями: «День за днем минають як один. Веселі свята, цікаві конкурси, вікторини та концерти захоплюють у вир емоцій, і ви не помічаєте, як закінчується ваша найяскравіша зміна. Потім слідують дитячі сльози прощання, які нікого не залишають байдужими, і не тільки дитячі, ми теж плакали прощаючись до наступного літа».

«Нам дуже приємно і відповідально працювати тут, - вступає в розмову студентка соціальної та психологічної освіти Ірина Поляк, - адже це імідж нашого університету і наш особисто».

І судячи з відгуків директора табору Наталії Каваки про роботу студентів в таборі, команді УДПУ вдалося це зробити. Великий внесок в цей успіх зробили студенти факультетів фізичного виховання, соціальної та психологічної освіти, фізико-математичного, економічного, початкової освіти, які зарекомендували себе як найактивніші та найвідданіші працівники.









Отож, бажаємо всім, хто вже працює та проходить практику дитячому оздоровчому таборі UkrCamp подальшого педагогічного розвитку, а новачкам – терпіння, мудрості та сили здобути цей незабутній та по-справжньому складний досвід.

Пресцентр УДПУ