Студенти 3 курсу факультету іноземних мов Анастасія Січкар, Дар’я Максименко та Володимир Ревнюк розпочали семестрове навчання в Університеті Порту (Португалія).

«Перший місяць навчання був місяцем дивовижних історій, пригод, нових знайомств і, врешті-решт, останнього етапу – повної адаптації.

Одразу після приїзду потрібно було самостійно вирішувати багато питань і покладатися тільки на себе. Тепер ми розцінюємо це як величезний досвід в нашому житті, а також абсолютно фантастичний виклик для особистісного росту.

Навчання в університеті проходить цікаво. Викладачі мають свої методики викладання, обов‘язково проводять цікаві ігри на покращення наших знань не лише з англійської мови, літератури й культури, а й дають можливість познайомитись з базовими знаннями різних мов та країн.

Ми повністю занурилися в атмосферу, створену студентами та організацією Еразмуса. Програма орієнтації дала нам можливість більше дізнатися про португальську культуру, прекрасне місто Порто, а також спілкуватися з цікавими людьми, які стали друзями та частиною нашого життя, нашою Еразмус-сім’єю! Щодня ми вдосконалюємо навички англійської мови та починаємо вивчати португальську.

Це надзвичайно безцінний досвід, який має бути в житті кожного студента!» – написала у своєму листі Анастасія.

Пресцентр УДПУ