Представники УДПУ взяли участь у черговому конкурсному етапі на здобуття фінансової підтримки соціальних та економічних проектів серед студентів та активної молоді міста, який відбувся в Уманському районному Центрі зайнятості. Приємно, що наші хлопці та дівчата удостоїлися призових місць.


Студенти економічного факультету Богдан Нікіфоров, Богдан Мазур вибороли І місце у номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівля» (науковий керівник – кандидат економічних наук, доцент Інна Поворознюк). Цей проект увійшов у десятку кращих серед учасників Всеукраїнського конкурсу «Мальовнича Україна – туристичний край», який відбувся у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. Богдан Насальський також з економічного факультету виборов ІІ місце у номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівля» (науковий керівник - старший викладач Тетяна Саквенко).

Також ІІ місце у номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівля» посіли студенти економічного факультету Любов Петрухіна, Олександр Довбиш (науковий керівник – кандидат економічних наук, доцент Тетяна Демченко).


Студентка факультету соціальної та психологічної освіти Оксана Тирса представляла проект хоспісу з паліативною допомогою, а керівник ССПС Ольга Підгорна виступила з ідею організації соціально-психологічних фестивалів у місті, які покликані стати дієвим способом донесення до населення актуальної та важливої інформації.

Оксана дістала сертифікат, а Ольга зайняла ІІІ місце за проект соціально-психологічних фестивалів у місті Умань.



Вітаємо з перемогою і бажаємо успішного втілення в життя проектів!

.


Пресцентр УДПУ