Співпраця Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з Українським дитячим центром «Молода Гвардія», яка тривала упродовж навчального року, продовжується і в літній оздоровчий період. Студенти, які пройшли професійний відбір, були запрошені на навчання у Всеукраїнській школі педагога-організатора на базі дитячого центру. Навчальна програма школи націлена на практичну і теоретичну підготовку педагогів до професійної діяльності в умовах рекреації.

По завершенню навчання та успішного складання випускних іспитів студенти були запрошенні для роботи та проходження літньої виробничої педагогічної практики в ДП УДЦ «Молода гвардія» на посадах педагогів-організаторів в літній оздоровчий сезон 2019 року. У ході трудової діяльності у таборах центру студенти мають можливість удосконалити свою професійну компетентність педагога у сфері літнього оздоровлення, дозвілля та виховання дітей. Адміністрацією створені всі умови для систематизації знань, набутих студентами у стінах нашого вузу та набуття ними практичних навичок і вмінь, необхідних для роботи на посадах педагогів-організаторів.

Найкращою оцінкою плідної співпраці такої співпраці ДП УДЦ «Молода гвардія» та УДПУ імені Павла Тичини є висловлені слова вдячності від адміністрації дитячого центру на адресу керівництва, викладачів та студентів нашого університету.

Пресцентр УДПУ