Робота в дитячому оздоровчому таборі «Артек-Буковель» дуже цікава та різноманітна. Вона для комунікабельних, відповідальних, рішучих, енергійних людей, які не можуть сидіти на одному місці і займатися одноманітними справами. Саме такі молоді, ініціативні люди є серед студентів факультету фізики, математики та інформатики Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Інна Криворучко та Дмитро Поліщук вже не перший рік із великим задоволенням проходять практику в таборі «Артек-Буковель».

«Робота в таборі цікава, бо проводиш не тільки загонові справи, готуєшся до таборових заходів, виготовляєш разом із дітьми цікаві костюми, а й знаходиш нових друзів, навчаєшся працювати в колективі, вдосконалюєш знання та вміння, які отримав в університеті, набуваєш практичного досвіду роботи із дітьми» – діляться студенти.

Завдяки даній практиці студенти мають можливість поповнити свій педагогічний досвід найкращими артеківськими традиціями та помилуватись красою мальовничих Карпат, ознайомитись з культурно- історичними пам’ятками Івано-Франківщини.

Пресцентр УДПУ