Цілеспрямовані та ініціативні студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти завжди прагнуть до розвитку. Цього разу, пройшовши конкурсний відбір, студенти Марія Король та Валерій Пасанецький мали змогу взяти участь у Всеукраїнському хакатоні «Hack4SDGs», який за участі 25 активних молодих людей з усієї України проходив у місті Київ.

Його організаторами виступили Міністерство молоді та спорту України, Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» за підтримки ПРООН. Мета заходу: створення середовища для активного обговорення серед молодих професіоналів шляхів реалізації Цілей сталого розвитку через залучення приватного сектору.

З вітальним словом до учасників хакатону звернулася керівник центру «Розвиток КСВ» Марина Саприкіна, яка представила проект «Hack4SDGs». Програмний аналітик ПРООН (сектор навколишнього середовища та сталого розвитку) Олена Маслюківська-Самберг розповіла про суть Цілей сталого розвитку.

Студентській молоді було представлено менторів, які допомагали кожній команді в розробці власного проекту на тему: «Як залучити бізнес до виконання Цілей сталого розвитку».

Наші студенти разом із іншими учасниками активно працювали в командах, а в кінці презентували свої проекти та отримали заохочувальні призи від спонсорів.

Пресцентр УДПУ