Студенти ІІІ курсу мистецько-педагогічного факультету кафедри інструментального виконавства Катаріна Богічевич та Боян Васич (клас доктора педагогічних наук, професора Олени Устименко-Косоріч) гідно представили Уманський державний педагогічний університет на VII Інтернаціональному конкурсі виконавців «International Competition music the Ukraine» у номінації «Виконавці-солісти, народні інструменти», який відбувся 16 листопада 2014 (м. Одеса). Катаріна та Боян виступили з академічною сольною програмою та здобули звання лауреатів ІІ ступеня цього престижного Інтернаціонального конкурсу.



Катаріна та Боян вже є лауреатами багатьох Міжнародних конкурсів, котрі проходили у Словаччині, Сербії, Боснії та Герцеговині, Греції, Україні у номінації «солісти», проте кожне подібне змагання стає для них новим злетом у процесі реалізації творчих амбіцій.

Вітаємо Катаріну Богічевич та Бояна Васича, а також їхнього керівника – доктора педагогічних наук, професора Олену Устименко-Косоріч з перемогою! Бажаємо творчого натхнення та подальших успіхів у професійній діяльності!

Пресцентр УДПУ