Команда історичного факультету гідно представила Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини на V Міжнародному студентському саміті «Права людини в умовах сучасних глобалізаційних викликів», який відбувся нещодавно у м.Дніпро.

Серед почесних гостей заходу був голова Офісу Ради Європи в Україні, Представник Генерального секретаря Ради Європи з питань координації програм співробітництва Мортен Енберг.

Юлія Манзик, Оксана Поправка та Анастасія Неголюк під керівництвом доцента кафедри філософії та суспільних дисциплін, кандидата юридичних наук Вадима Цимбала представили проект «Студентський гуртожиток майбутнього – синергія та інновації», у якому розкрили власне бачення студентського простору і його місця у «економіці знань». Концепція, закладена в основу проекту має широку перспективу для стимулювання та розвитку людських ресурсів, нових організаційних форм взаємодії, створення інноваційних мереж та підсилення інститутів громадянського суспільства.

Науковий рівень, інноваційність та практична цінність проекту були високо оцінені членами журі та відзначені у номінації «Активна громадянська позиція».

Вітаємо студентів та їх наукового керівника! Бажаємо успіхів у реалізації проекту!

Детальніше читайте на сайті.

Пресцентр УДПУ