Студенти факультету фізики, математики та інформатики Роксолана Мельник і Марина Строкова з розробкою вікі-енциклопедії кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій «Вікі-клік» (науковий керівник: доктор педагогічних наук, доцент Галина Ткачук) та студенти 2 курсу Андрій Рожанський і Роман Діденко з розробкою «Навчальні моделі з інформатики» (науковий керівник: кандидат педагогічних наук Тетяна Бондаренко) представляли Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини на Всеукраїнському чемпіонаті з інформаційних технологій «Екософт-2020» Наші студенти стали фіналістами І етапу Чемпіонату. 

За результатами ІІ етапу Андрій Рожанський та Роман Діденко отримали 3 місце в категорії «Навчальні розробки».

Вітаємо студентів та їх наукового керівника Тетяну Бондаренко і бажаємо подальших творчих успіхів!

Детальніше читайте на сайті.

На фіналі конкурсу у підтримку наших студентів виступив народний аматорський колектив «Софія» (художній керівник – доцент кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва, заслужений працівник культури України Василь Семенчук), який пропагує українську народну пісенну культуру.

Дякуємо студентам та їх науковим керівникам Галині Ткачук і Тетяні Бондаренко, колективу «Софія», які гідно представили Університет на Всеукраїнському чемпіонаті з інформаційних технологій «Екософт-2020»! Бажаємо не зупинятись на досягати нових висот!!!

Пресцентр УДПУ