Студенти факультету фізики, математики та інформатики взяли участь та здобули перемогу у Міжнародному відкритому конкурсі з вебдизайну та комп’ютерної графіки, який проходив дистанційно на базі Вiнницького нацiонального технiчного унiверситету.

Міжнародний відкритий конкурс із Web-дизайну та комп’ютерної графіки серед студентів та учнів ЗВО проводиться щороку в таких номінаціях: растрова графіка, векторна графіка, 3D графіка, 3D анімація, Flash та GIF-анімація. Мета конкурсу – підвищення рівня знань, умінь та навичок серед студентів і учнів в галузі Інтернет-технологій та комп’ютерної анімації.

Тема графічного завдання полягала в розробці графічної ілюстрації – «Любов і дружба – поруч».

Студенти факультету здобули почесні 3 місця у наступних номінаціях:

- Краща 2D-растрова графіка: Ярослав Бурлаков, студент ІІ курсу (науковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри інформатики і ІКТ Тетяна Бондаренко).

- Краща GIF-анімація: Євгеній Хитрук, студент ІІ курсу (науковий керівник: кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри інформатики і ІКТ Тетяна Бондаренко).

- Кращий 2D-фотоколаж: Анастасія Чернега, студентка IV курсу (науковий керівник: доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри інформатики і ІКТ Галина Ткачук).

Вітаємо студентів з перемогою та бажаємо не зупинятись на досягнутому і активно розвиватися в даній сфері!

Пресцентр УДПУ