Бокс – вид спорту, який активно розвивається в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

За останні роки наші студенти здобували перемоги у змаганнях на всеукраїнських та міжнародних рівнях. Тож і сьогодні ми вітаємо:

Майстра спорту України, члена національної збірної України, студентку факультету фізичного виховання Анастасію Ковальчук з блискучою перемогою на Чемпіонаті України з боксу серед молоді , який проходив у Харкові. Ефектним нокаутом в другому раунді, Анастасія закінчила свій третій професійний бій.  

Зі срібною медаллю Кубку України з боксу, який фінішував у Маріуполі, повернувся із змагань Майстер спорту Міжнародного класу, член національної збірної України з боксу, студент факультету соціальної та психологічної освіти Євгеній Овсянніков.

Студент факультету фізичного виховання Дмитро Колісніченко включений до складу збірної України з боксу, виборов бронзу на Чемпіонаті України серед молоді, який проходив у м.Харків.

Потрібно віддати належне тренерам, випускникам університету: Андрію Смирнову, Віктору Кабанову та голові боксерського клубу «АРЕС» Віктору Петриченку, які зуміли згуртувати навколо себе спортивну молодь, більшість з яких є  студентами університету. Разом вони працюють над здійсненням мрій багатьох спортсменів-боксерів міста Умань, студентів УДПУ, які представляють університет, регіон, Україну на змаганнях різного рівня та з перемогами підніймаються на п’єдестали.

Професорсько-викладацький та студентський колективи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини пишається здобутками своїх спортсменів та бажає нових перемог!

Пресцентр УДПУ