У рамках відзначення Міжнародного дня студента за ініціативи відділу у справах сім`ї та молоді Уманської міської ради відбувся конкурс «Студентська сім’я».

19 листопада в затишному залі сімейно-спортивного комплексу «Амарант» відбувся фінальний етап змагань між студентськими сім`ями. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини представляли подружжя Вадима і Катерини Сафо (студенти історичного факультету) та пара Едуарда Сухомлина і Ярини Уманець (студенти факультету соціальної та психологічної освіти).

До складу компетентного журі, яке оцінювало студентські сім’ї, ввійшли заступник міського голови Людмила Кирилюк, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Наталія Вдовиченко, начальник відділу культури і туризму Тетяна Гейко та представник СПК «Амарант» Оксана Овчарук.

Під час різноманітних конкурсів та випробовувань студентські сімейні пари демонстрували свої таланти, ерудованість, а найголовніше - любов та взаємоповагу. Саме в такий спосіб молоді сім`ї намагалися довести, що саме їхня родина є ідеальною. За кожну із сімей активно вболівали їхні друзі. Атмосфера змагання доповнювалася радісними емоціями, доброзичливістю та коханням.

Переможцями міського конкурсу «Студентська сім’я» стала подружня пара Едуарда Сухомлина і Ярини Уманець, а сім`я Сафо зайняла почесне ІІ місце. За участь у конкурсі всі молодіжні пари отримали приємні подарунки, а глядачі - море позитиву та веселий настрій.

Вітаємо студентські сім`ї із перемогою і бажаємо їм щастя та кохання на довгі роки!

Пресцентр УДПУ