На рахунку студентської соціально-психологічної служби УДПУ (створена у 2010 році на факультеті соціальної та психологічної освіти) дуже багато корисних і благодійних справ, а нещодавно додалося ще одна. ССПС разом за магазинами WakeUp і Coffee Shop організували тур активного зимового відпочинку вихованців Міжрегіонального обласного притулку для дітей міста Умані до гірськолижного курорту “Водяники”.



Діти, позбавлені батьківського піклування, завдяки волонтерам нашого університету стали маленькими лижниками! Чудові засніжені схили, професійні інструктори допомагали сміливим хлопчикам та дівчаткам опанувати ази лижного спорту. Волонтери-помічники студентської соціально-психологічної служби, домовившись з притулком, супроводжували дітей до місця відпочинку та підстраховували їх на схилах.




Діти дивували своєю відчайдушністю! Без тіні страху, на льоту опанувавши ази техніки ковзання на лижах, відважно підкорювали гірські схили! Маса позитивних емоцій та безпосередньої дитячої радості – ось результат маленької справи! Чудово, що з кожним роком до діяльності ССПС УДПУ, до її соціальних проектів долучається все більше людей, пропонуючи свою допомогу. Велика вдячність всім, хто відкритий до співпраці, готовий творити добрі справи!

Пресцентр УДПУ