З 09 по 12 квітня 2019 року у «Південноукраїнському національному педагогічному університеті імені К. Д. Ушинського (м.Одеса) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з спеціальності «Хореографія», в якому взяли участь студенти та викладачі факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

За першість  боролися 65 учасників із 16 закладів вищої освіти України (Київ, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Мелітополь, Дрогобич, Херсон, Умань, Ніжин, Бердянськ, Кривий Ріг, Харків, Чернігів, Полтава, Кропивницький, Вінниця та інші).

Активними учасниками олімпіади стали студенти спеціальності «Хореографія» факультету мистецтв під керівництвом викладачів кафедри хореографії та художньої культури, зокрема: кандидат педагогічних наук, професор, завідувач кафедри Людмила Андрощук; кандидат педагогічних наук, доцент Сергій Куценко; викладач Анастасія Криворотенко; викладач Ірина Грошовик.

Суддівська колегія олімпіади засвідчила високий рівень професійної майстерності та фахових компетентностей учасників.  

За результатами рейтингової оцінки, студент ІІІ курсу кафедри хореографії та художньої культури Олександр Малий отримав диплом переможця І ступеня в номінації «Базовий рівень фахових хореографічних компетентностей (студенти 1-3 років навчання)».

Всі учасники та їх керівники продемонстрували гарні результати та були нагороджені дипломами і грамотами за сумлінну працю та високий професіоналізм при підготовці до Всеукраїнської студентської олімпіади з спеціальності «Хореографія».

Колектив кафедри хореографії та художньої культури та учасники олімпіади висловлюють щиру подяку за сприяння в організації поїздки ректору університету, професору Олександру Безлюдному, голові профкому, доценту Валентину Хитруку та декану факультету мистецтв, доценту Інні Терешко.

Вітаємо Олександра та його керівників з перемогою! Бажаємо подальших успіхів, професійного зростання та примноження творчих здобутків!

Детальніше читайте на сайті.

Пресцентр УДПУ