В межах соціального проєкту для студентів «Scholarship в Україні» стартував новий вже IX конкурс для здобувачів вищої освіти під гаслом «Мотивація нескорених».

У IX конкурсі надається 2 гранти з призовим фондом 42 000 грн. Гранти освітяни можуть використати на сплату навчання в навчальному закладі або будь-яких освітніх курсів, на вибір переможця.
У сучасних умовах цей конкурс є як ніколи актуальним, щоб українські студенти відчули підтримку у непростий час та не втратили надію у достойне майбутнє.

Детальніше про діючий конкурс:

Участь у конкурсі безкоштовна! Взяти участь може будь-який здобувач освіти 1-5 курсів (в т.ч. і магістри), незважаючи на фаховий напрямок навчання. Переможці отримають грант на навчання у розмірі 15 000 грн кожен, а студенти, які займуть 2гі та 3ті місця, отримають заохочувальні грошові призи.

Студенту необхідно написати аналітичну статтю на одну із запропонованих тем організаторами та надіслати на поштову скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. для оцінки журі.

Участь у конкурсі безкоштовна! Роботи прийматимуться до 16 травня 2023 р. Детальні умови – на сайті проєкту та сторінках грантонадавачів: 

·  І грант – «Аналіз кейсів іноземних фінтех-компаній та обґрунтування їх застосування в Україні» – подати заявку на сторінці https://creditplus.ua/scholarship 

·  ІІ грант -  «Аналіз послуг вантажних перевезень в умовах воєнного стану. Ваші пропозиції щодо покращення»  – подати заявку на сторінці https://gruzar.com.ua/grant  

Прес-конференцію, з приводу старту нового конкурсу, можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/Ml419Ml7xG8 

Як проходили попередні конкурси «Sсholarship в Україні» можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/. Також за запитом ми можемо надати докази виплат грантів переможцям.

Контактна інформація:
Юлія Валуєва
керівник проєкту “Scholarship в Україні"
тел.: + 380 93 495 34 10
+ 380 95 774 13 15
+ 380 67 622 62 82
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пресцентр УДПУ