Сьогодні в УДПУ імені Павла Тичини розпочався прийом документів на другу вищу освіту (перепідготовка). Традиційно, уже в перший день подачі документів робота у приймальному відділенні була напруженою. Більше 30 абітурієнтів виявили довіру до навчального закладу та прийняли вірне рішення поповнити ряди студентства УДПУ.




Отримання другої вищої освіти в нашому університеті дозволить відкрити перед абітурієнтами двері у майбутнє, розширити рівень професійної компетентності, надасть змогу сповна розкрити свій потенціал та самореалізуватися. Тут є можливість отримати другу вищу освіту з усіх педагогічних, економічних та технічних напрямів: початкова освіта, дошкільна освіта, корекційна освіта, українська філологія, історія, технологічна освіта, біологія, хімія, географія, фізика, математика, фізичне виховання, соціальна педагогіка, практична психологія, фінанси і кредит, економіка підприємства, маркетинг.

Система перепідготовки (ІІ вищої освіти) ґрунтується на концепції безперервної освіти, яка прийнята за стратегічну в усіх цивілізованих країнах світу. В Уманському педуніверситеті впевнені, що здобувши другу вищу освіту, випускники стануть корисними рідній державі та успішними в житті.

Приймальна комісія працює: з 17.06 – 14.07 в ауд. №102 (новий корпус університету).

Довідки за телефонами: 0632271377; 0474450508.

Пресцентр УДПУ