Студент факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Михайло Бліхарський був учасником велогонки, присвяченої пам'яті Бориса Башенка, генерального секретеря Національного олімпійського комітету України, Міжнародного комісара UCI, президента Федерації велоспорту України, яка проходила в місті Біла Церква.

Багатоденна велогонка складалася з чотирьох етапів, за підсумками яких визначався переможець. В першому етапі Михайло був п'ятим, вже на другому етапі велосипедист здобув впевнену перемогу, на третьому був третім. Четвертий день змагань приніс срібну нагороду. За підсумками чотирьох етапів Михайло Бліхарський зайняв ІІ місце та був нагороджений срібною медаллю.

Михайло постійно бере активну участь у всіх Чемпіонатах України з велоспорту як на треку, так і на шосе. Нещодавно він повернувся з осіннього Чемпіонату України по велотреку, що проходив у місті Львів. На жаль, Михайло не здобув призового місця, але потрапив в десятку найсильніших велогонщиків України.

Щиро вітаємо Михайла Бліхарського, бажаємо подальших перемог та нових звершень у спортивній кар’єрі!

Пресцентр УДПУ