В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відсвяткували Міжнародний день студентського спорту. Зі святом молодості і здорового способу життя прихильників спорту вітали проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк, голова первинної профспілкової організації університету Валентин Хитрук.

У 2020-2021 навчальному році студенти ЗВО були активними учасниками змагань. Серед них: молодіжні спортивні ігри міста Умань, Універсіада Черкаської області серед закладів вищої освіти, чемпіонати та кубки України, Європи та Світу, міжнародні змагання з різних видів спорту.

Титул найкращої спортсменки УДПУ імені Павла Тичини отримала Анастасія Ковальчук – Майстер спорту України з боксу, багаторазова призерка та переможниця всеукраїнських та міжнародних змагань, бронзова призерка Чемпіонату Європи до 22 років. Анастасія отримала цінні подарунки від ректорату та профкому.

Під гаслом «Спорт – це життя!» студенти УДПУ взяли активну участь у флешмобі.

Студентська молодь була завзятою у змаганнях з різних видів спорту: перетягування канату, армреслінгу, кросфіту, виконанні вправи «Підйом з переворотом на перекладині».

Голова профкому УДПУ Валентин Хитрук підготував для переможців змагань подарунки та нагороди.

Модератором заходу виступив спортивний клуб УДПУ (керівник – Володимир Щербина).

Сучасний спорт займає важливе місце як у фізичній, так і духовній культурі суспільства. Як суспільному явищу йому притаманні різноманітні соціальні функції. Саме тому підтримка молоді у її прагненні до олімпійських вершин – стратегічний напрямок роботи університету.

Наші спортсмени – наша гордість!

Пресцентр УДПУ