4 грудня робоча група Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Черкаській області провела семінар-практикум для викладачів «Ефективні методики підготовки учнів до ДПА у формі ЗНО».

Метою проведення стало забезпечення методичної підтримки якісної підготовки учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Кандидат педагогічних наук, доцент Світлана Цимбал-Слатвінська презентувала методику підготовки учнів з мінімальним рівнем знань до ДПА у формі ЗНО.

Для викладачів професійних (професійно-технічних) закладів освіти проведено серію майстер-класів підготовки учнів до ЗНО: Світлана Січкар (українська мова), Віталій Дубовик (математика) та Ігор Опацький (історія).

Захід проведено на базі ДНЗ «Черкаський професійний автодорожній ліцей», під час якого викладачі отримали вичерпні відповіді щодо особливостей якісної підготовки учнів до ЗНО.

Пресцентр УДПУ