Першістю з легкої атлетики серед першокурсників відкрито легкоатлетичний сезон Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Змагання для новачків проходять щоосені на міському стадіоні і є своєрідними «оглядинами» молодого покоління легкоатлетів університету, пошук гідної заміни.

Завдання цього масового заходу – посилення пропаганди легкої атлетики як важливого засобу виховання студентів, залучення до регулярних занять легкою атлетикою та підвищення спортивної майстерності, виявлення та відбір кращих спортсменів до складу збірної команди університету для участі в обласних та міських змаганнях.

Програма цьогорічної спартакіади, що проходила в місті Умань 5 жовтня на стадіоні «Уманьферммаш», включала в себе наступні види: біг 100 м, біг 400 м, біг 800 м, стрибки у довжину з розбігу, естафетний біг 4х100м. У змаганнях взяли участь 86 студентів з різних факультетів університету.

На всіх етапах учасники протиборств проявили себе успішно. Змагання викликали у студентів масу позитивних емоцій та здоровий азарт. Це було дійсно свято спорту, де панувала надзвичайна атмосфера радості та дружелюбності.

Кінцева частина змагань – урочисте нагородження учасників та парад закриття – також пройшла на позитивному емоційному рівні.

У цьому році лідерами спартакіади стали студенти НН Інституту економіки та бізнес-освіти, трохи поступилися їм та посіли ІІ місце – легкоатлети факультету фізики, математики та інформатики, ІІІ місце п'єдесталу пошани посіли юнаки та дівчата з факультету професійної та технологічної освіти.

Вітаємо переможців та призерів змагань!

Пресцентр УДПУ