Шановні викладачі, студенти, спортсмени та організатори фізкультурно-спортивної сфери, тренери і ветерани спорту та уболівальники!

Сердечно вітаємо вас із Днем фізичної культури і спорту – святом здорових, цілеспрямованих людей!

Найбільш потужним і дієвим чинником у справі збереження здоров’я людини є саме спорт. Заняття фізичною культурою загартовують не лише тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, витривалість, благородство. Сильна духом і тілом людина не відступить перед труднощами, не зрадить друга, зуміє відстояти свої ідеали і принципи.

З нагоди свята висловлюємо слова щирої вдячності викладачам фізичного виховання, тренерам і наставникам, які гартують у своїх вихованців дух змагальності, прагнення перемагати і знову йти до незвіданих висот. Ваш високий професіоналізм, наполегливість, цілеспрямованість та відданість обраній справі сприяють активній пропаганді здорового способу життя серед студентської молоді, популяризації фізичної культури і спорту серед громадян, примноженню спортивної слави альма-матер, Черкащини та незалежної України.

Приємно відзначити, що 2015-2016 навчальний рік був не менш плідним на спортивні здобутки, ніж попередні роки. Збірні команди університету брали участь у всіх змаганнях згідно єдиного календарного плану спортивних змагань університету, міста, області, України і завойовували призові місця. В університеті започатковано Кубок ректора УДПУ з міні-футболу, який пройшов минулого року на високому рівні. На обласних, всеукраїнських і міжнародних змаганнях наші спортсмени лише за 2015-2016 навчальний рік вибороли 67 золотих, 21 срібну та 17 бронзових нагород. Студенти університету встановили 2 рекорди України та 1 світовий рекорд. Нам є ким пишатись і є над чим працювати.

Тож вітаючи із святом, бажаємо усім міцного здоров`я, життєвої радості, наснаги, спортивних та особистих досягнень. Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність. Зі святом!

 

Ректорат

Профком

Студрада