До уваги абітурієнтів! Із 3 липня стартує додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання. В ній беруть участь ті вступники, які з поважних причин не змогли пройти ЗНО під час основної хвилі, а також учасники АТО та мешканці непідконтрольних Україні територій.

Як зазначає Український центр оцінювання якості освіти, подати заяву щодо участі у додатковій сесії можуть особи, які:

  • брали участь у тестуванні, але стосовно них допущено порушення процедури проведення зовнішнього оцінювання, що підтверджено рішеннями регламентних комісій;
  • брали участь у тестуванні, але не змогли завершити виконання сертифікаційної роботи у зв’язку з різким погіршенням стану здоров’я або виникненням у пункті зовнішнього оцінювання інших обставин, що могли становити загрозу для їхнього життя та здоров’я.

Як і учасники основної сесії, вони мають право подавати апеляції щодо результатів тестування.

Відповідно до наказу УЦОЯО від 19.04.2017 №61 «Про затвердження Графіка проведення в 2017 році додаткової сесії ЗНО результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти» додаткова сесія ЗНО триватиме з 3 до 12 липня 2017 року.

Дати проведення ЗНО (додаткова сесія):

3 липня – українська мова та література;

4 липня – англійська мова, російська мова;

5 липня – математика;

6 липня – історія України;

7 липня – біологія; іспанська мова, французька мова, німецька мова;

10 липня – географія;

11 липня – фізика;

12 липня – хімія.

Повідомлення про місце та час проведення додаткової сесії розміщуються у вигляді запрошень-перепусток на інформаційних сторінках учасників зовнішнього оцінювання.

Пресцентр УДПУ