У навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти УДПУ відбулась яскрава творча зустріч студентів з уманчанкою Мариною Собко, яка увійшла до вісімки кращих кондитерів України за версією телепроекту “Король десертів”, що стартував на телеканалі “1+1”.

Під час зустрічі Марина охоче розповідала, як проходили зйомки, які казуси та несподіванки траплялися на знімальному майданчику – ділилася секретами «закадрового» життя проекту. Гостя акцентувала увагу студентів на те, що ніколи не потрібно здаватися, а варто завжди вірити у свої мрії, удосконалювати світ та надихати інших.

Також Марина зазначила, що в майбутньому мріє майстром кондитерської справи, випікати нестандартні торти, виводити нові смаки десертів і цукерок ручної роботи, представляти Україну на Чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва. «Це дуже важкий і довгий шлях, але все одно вірю в те, що я це зроблю», – запевнила Марина Собко.

Родзинкою даної зустріч був майстер-клас по розпису імбирних пряників для студентів та викладачів від учасниці телепроекту “Король десертів”.

Пресцентр УДПУ