На факультеті іноземних мов Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулось вручення сертифікатів слухачам курсів іноземних мов, які успішно закінчили навчання і підтвердили рівень володіння іноземною мовою.

Викладання на курсах здійснювали досвідчені викладачі: початковий, елементарний – Віта Лагодзінська; початковий рівень для студентів з Туркменістану – Людмила Дубовик, середній рівень – Наталя Коваленко та Ігор Гурський; просунутий рівень – Наталя Коваленко; німецька мова – Людмила Веремюк та група з підготовки до складання ЗНО – Наталя Гут.

Слухачів вітали декан факультету іноземних мов, доцент Ірина Постоленко, заступник декана з навчальної роботи Юля Казак, викладач Наталя Коваленко.

Викладачі університету Ольга Джога та Олена Семенова від імені слухачів курсів іноземних мов подякували своїм наставникам та висловили бажання продовжити навчання на наступному рівні.

Нагадуємо, що новий набір на курси відбудеться у вересні 2019 року, де буде запропоновано вивчення німецької, англійської та французької мов за рівнями, гнучкий графік занять та підготовку до складання міжнародних іспитів. Запрошуємо усіх бажаючих!!!

Пресцентр УДПУ