Сьогодні – день сім’ї, день наших з Вами родин. Сім’я - це основна ланка суспільства, найважливіше, з чого починається життя. Сім’я є тією цеглинкою, з якої складається держава, розвивається і міцніє її добробут та утверджується спокій. Родина, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації.


Ми добре знаємо: буде лад у родині - буде й у державі. Сім’я - джерело добра та злагоди, берегиня давніх традицій предків та всього розумного, світлого, вічного, що наповнює наше життя яскравими фарбами та позитивними емоціями.

У сім’ї закладаються високі якості нації – працелюбність і талант. У родині дитина отримує перші уроки любові до батька-матері, до своєї Батьківщини, набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги.

Фамільні традиції сімей викладачів та студентів УДПУ мають свої історії. У когось вони тільки розпочинаються - пишуться перші сторінки, а у когось – це вагомий набуток досвіду як для власних дітей, так внуків.






Нехай же День сім’ї - свято тепла і затишку, любові й взаєморозуміння стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень. Міцного всім здоров’я, щастя, миру, злагоди, любові та непохитної твердості родинних стосунків!

Пресцентр УДПУ