10-12 квітня в Київському палаці дітей та юнацтва відбулася ювілейна ХХV Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра-2014» та ХІV Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». Наймасштабніший освітянський захід традиційно організовують Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук і товариство «Знання».

Виставка проводиться щороку з метою формування єдиного освітнього простору, залучення суспільного інтересу до освіти та пропаганди досягнень нашої держави в освітній сфері. Протягом трьох днів відвідувачі мали можливість ознайомитися з молодіжними освітніми програмами, проектами обміну студентами й учнями, роботою вітчизняних і закордонних вишів.




Цьогоріч виставка представляла понад 50 провідних вищих навчальних закладів України та кілька десятків освітніх організацій багатьох країн світу, зокрема Республіки Польща, Угорщини, Литовської Республіки, Австрійської Республіки, США, Великобританії, держави Ізраїль та інших країн.

В урочистому відкритті виставки взяли участь заступник Міністра освіти і науки України Павло Полянський, президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремень, голова правління товариства «Знання» України Василь Кушерець, представники низки іноземних посольств в Україні, а також освітяни, студенти та численні ЗМІ.



Після привітань почесних гостей відбулося урочисте нагородження переможців рейтингового виставкового конкурсу ХХV Міжнародної спеціалізованої виставка «Освіта та кар’єра-2014».

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини відзначений Гран-прі виставки у номінації «Досягнення у працевлаштування випускників вищого навчального закладу». Нагороду отримував представник університету – проректор з науково-педагогічної роботи (гуманітарні питання) Дмитро Балдинюк.

Вітаємо колектив університету з вагомою і заслуженою перемогою!