На світі багато чудових країн,
Мені наймиліша, найкраща країна,
Яка піднялася, мов Фенікс, з руїн,
Безсмертна моя Україна.
Ти з давніх віків непокірна була
І волю свою боронила невпинно.
Нарешті збулося - її здобула
Звитяжна моя Україна.
М.Верещака

Шановні колеги, співробітники, студенти!

Сьогодні народ України святкує величне державотворче свято - 24-у річницю утворення вільної самостійної держави.

Доленосна дата 24 серпня 1991 року навічно започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові прагнення до незалежності, національного відродження, духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення.

День незалежності України - свято для всіх, хто у цей складний час ціною власного життя боронить кордони нашої держави, хто своєю наполегливою кропіткою працею примножує здобутки, силу і міць неньки-Батьківщини, хто приносить славу та утверджує позитивний імідж нашої країни у світі.

Нині Україна платить надто високу ціну, відвойовуючи територіальну цілісність, волю та незалежність. І в цей вирішальний час ми повинні бути єдиними, згуртованими, а значить нездоланними. Спільними зусиллями ми збудуємо сильну європейську країну. У нас досить мудрості, таланту і сили волі.

З нагоди визначного державного свята прийміть найщиріші вітання та побажання миру, добра, щедрої долі й процвітання!

Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом зібраного урожаю принесе у наш спільний український дім щастя, злагоду, здоров’я і достаток, а мрія про світле майбутнє України і надалі надихає нас на добрі справи та нові звершення!

Зі святом!

Ректорат

Профком

Студрада

Пресцентр УДПУ