Сьогодні на особисті електронні адреси співробітників та структурних підрозділів університету зі зламаної поштової скриньки надійшов лист від так званої «ініціативної групи», в якому повідомляється про те, що найближчим часом в соціальних мережах буде висвітлено «одіозні моменти» вступної компанії та освітнього процесу в нашому університеті.

У листі інформується також, що здійснено розсилку на електронні скриньки освітніх закладів України.

Ми пишаємося, що кілька років поспіль Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини є лідером вступної кампанії серед закладів вищої освіти Черкащини та стабільно входить у першу сотню найкращих закладів вищої освіти України. Вперше за всю історію університету сьогодні тут навчається понад 10 000 студентів.

Нині університет ствердився як потужний заклад вищої педагогічної освіти, добре знаний своїми здобутками в Україні та за її межами, що готує фахівців для національної школи та зарубіжжя.

Тому такі дії анонімного «колеги» ми розуміємо як такі, що спрямовані на зрив вступної кампанії, підрив авторитету нашого закладу освіти.

Принагідно повідомляємо, що університет має офіційний сайт, на якому систематично і правдиво оприлюднюється вся інформація про наш заклад відповідно до вимог чинного законодавства.

Тому сподіваємося на Ваше виважене ставлення до отриманого листа.

Пресцентр УДПУ