В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, в межах діяльності Центру професійного розвитку викладачів та відділу якості освіти, ліцензування та акредитації організовуються та проводяться щорічні планові семінари для гарантів освітніх програм. Семінари плануються двічі на семестр. Протягом навчального року проводиться 4 семінари – 2 із них у першому семестрі та 2 – у другому семестрі.

21 лютого 2024 р., відповідно до плану проведення семінарів, в УДПУ імені Павла Тичини відбувся третій, у цьому навчальному році, семінар для гарантів освітніх програм університету.

Під час роботи семінару спікерами представлено актуальні питання академічної доброчесності, забезпечення якості освіти та дотримання принципів академічної доброчесності всіх учасників освітнього процесу. Зокрема, «Правила та політика академічної доброчесності учасників освітнього процесу університету» представила Наталія Ревнюк, проректор з гуманітарних питань, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, голова Коміісії з академічної доброчесності УДПУ імені Павла Тичини; питання «Практика як важлива складова підготовки майбутніх фахівців та роль стейкхолдерів у її забезпеченні» представили Світлана Роєнко, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, відповідальний за стажування студентів та керівник практики по університету УДПУ імені Павла Тичини.

Модератором семінару для гарантів освітніх програма УДПУ імені Павла Тичини була доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Тетяна Кочубей.

Пресцентр УДПУ