Любов - прекрасне почуття. Ми любимо своїх батьків, сестричок, братиків, друзів, сусідів. Ми даруємо їм своє тепло і ласку, частинку свого серця. Адже так приємно бачити, як сяють щирою вдячністю очі дорогої тобі людини. А коли мова йде про День Святого Валентина, то взагалі хочеться дарувати море подарунків - оригінальних, незвичайних і особливих.


З нагоди романтичного свята бібліотекарі читального залу №1 провели святковий майстер-клас з виготовлення валентинок. Знайшлося чимало охочих випробувати свої творчі здібності. Приємно, що на школу майстерності прийшли не лише представники майже всіх факультетів, а навіть студенти Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім.Т.Г.Шевченка, котрі дізналися про майстер-клас із групи Студ-лайф у соцмережі.




Бібліотекар Ірина Рудь розповіла про історію виникнення свята закоханих і продемонструвала присутнім варіанти різних валентинок, які б вони могли спробувати виготовити. Потім дівчата та хлопці взялися до справи. Робота кипіла. Студенти повністю поринули у творчість, із зацікавленістю та особливим захопленням виготовляли авторські валентинки, творили маленьке диво власними руками за допомогою паперу, ножиць та декору. Майстер-клас вдався на славу! З гарним настроєм, задоволені й натхненні, всі були готові створити якомога більше витворів, але час спливав дуже швидко. На завершення свята усі присутні тримали в руках плоди своєї праці, від виготовлення яких отримали море позитиву, адже що, як не кохання, надихає творити красу і створює на обличчях щирі посмішки!



Пресцентр УДПУ