Ректор УДПУ імені Павла Тичини Олександр Безлюдний особисто перевірив готовність університету до прийому абітурієнтів. Адже питання нового набору – найважливіше на нинішньому етапі роботи закладу вищої освіти.

Олександр Іванович завітав до кожної аудиторії, де розмістилися відбіркові комісії факультетів/інституту, поцікавився облаштуванням робочих місць та готовністю працівників до прийому документів, забезпеченням інформаційного супроводу. Ректор також перевірив готовність комп’ютерних мереж та обладнання до роботи під час вступної кампанії.

Приймальна комісія університету розмістилася на 1-му поверсі нового корпусу УДПУ за адресою вул. Садова, 28. Відбіркові комісії структурних підрозділів працюватимуть в таких аудиторіях:

  • №101 – факультети фізики, математики та інформатики, факультет інженерно - педагогічної освіти; природничо-географічний факультет;
  • №105 – історичний факультет, факультети української філології та іноземних мов;
  • №106 – інститут економіки та бізнес-освіти;
  • №108 – факультети фізичного виховання, соціальної та психологічної освіти;
  • №109 – факультети початкової освіти, дошкільної та спеціальної освіти, мистецтв.

В холах біля аудиторій розмістились громадські приймальні, де абітурієнтам надаватимуть інформацію про особливості вступу, освітні програми, перелік необхідних документів та ін. У фойє нового корпусу по телевізору транслюватимуться інформаційні відеоматеріали про життя нашого навчального закладу, які зможуть переглянути усі бажаючі. На інформаційних стендах перед входом у навчальний корпус розміщені правила прийому до УДПУ в 2019 році, телефони гарячої лінії, схема розміщення приймальної комісії університету.

Абітурієнтам, які мають труднощі з подачею електронних заяв, допомагають кваліфіковані фахівці інформаційно-консультаційного центру, який знаходиться в ауд.№108. Для співробітників та абітурієнтів з дітьми в гуртожитку №2 працюватиме Центр розвитку дитини. Також до послуг вступників та їхніх батьків – кафетерій і ксерокопіювання.

Під час робочої наради із головами та представниками відбіркових комісій ректор наголосив, що 10 липня розпочинається надзвичайно важливий період роботи університету. Олександр Іванович зауважив, що від злагодженості, відповідальності та компетентності кожного члена приймальної комісії залежатиме успіх вступної кампанії. На завершення свого виступу ректор побажав усім підрозділам приймальної комісії і працівникам плідної роботи та висловив впевненість, що вступна кампанія-2019 буде для УДПУ максимально результативною.

Пресцентр УДПУ