Рекорд України, два перших та друге місце — такий результат участі представників Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини у ІІ Чемпіонаті України з пауерліфтингу та окремих вправ UPC серед аматорів і професіоналів, що відбувся 18-20 березня в місті Київ.

Змагання пройшли на високому рівні, адже до Києва з’їхались найсильніші спортсмени нашої держави, переможці чемпіонатів Європи та Світу. За запеклою боротьбою спостерігало більше тисячі глядачів. Вони були вражені результатами, які показували на помості спортсмени-«силачі».

Арена змагань була солідною — у головному Чемпіонаті країни взяли участь 350 спортсменів, серед яких були наші тренер-викладач кафедри спортивних дисциплін, факультету фізичного виховання Сергій Ільченко, студенти факультету фізичного виховання Олег Легін, Олексій Карсков та Крістіна Малачевська.

Спортсмени Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини виступали у розділі екстремальний жим. У підсумку:

Олег Легін у номінації штанги 55кг серед юніорів виборов ІІ місце;

Олексій Карсков у цій же номінації виконав 72 повторення і завоював І місце;

Крістіна Малачевська у номінації штанги 35кг серед юніорок виборола І місце;

Сергій Ільченко (Open 24-39) у номінації штанги 75кг з результатом 78 повторень за 5хвилин виборов І місце, виконавши норматив майстра спорту міжнародного класу з екстремального жиму та встановив новий рекорд України.

Приємно, що де б не виступали наші спортсмени, завжди добиваються гарних результатів. То ж бажаємо їм подальших успіхів!

Пресцентр УДПУ