Вітаємо факультет соціальної та психологічної освіти УДПУ імені Павла Тичини з перемогою за результатами конкурсу проєктів соціальної дії від програми Британської ради «Активні громадяни». Підтримку та фінансування на його реалізацію отримав проєкт «Вчимося разом чути та долати соціальну ізоляцію».

Нагадаємо, що у 2019 році було підписано угоду про партнерство між Британською радою та Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини.

Проєкт «Активні громадяни» стартував в 2009 році та реалізується більше ніж у 68 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії, Північної та Південної Америки.

Мета проєкту полягає у сприянні соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій, які є рушіями реформ у своїх громадах та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття, вміння вести безконфліктний діалог.

Пресцентр УДПУ