Міністерство освіти і науки України розпочало проведення інформаційної кампанії щодо запобігання залучення студентської молоді до деструктивної діяльності. Викликає занепокоєння той факт, що в умовах продовження збройної агресії проти України, проведення в мережі Інтернет ряду антиукраїнських інформаційно-пропагандистських кампаній, регулярних анонімних повідомлень в засобах масової інформації про «замінування» об’єктів критичної інфраструктури, виявлення фактів незаконного обігу зброї та вибухових речовин існує небезпека втягування громадян України в протиправну діяльність.

Шановне студенство! З огляду на зазначене, при виникненні будь-якої із небезпек закликаємо вас діяти в рамках закону та негайно звертатися по допомогу до відповідних органів та вчасно інформувати про прибуття і перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності.

Контакти:

ГУНП – тел. 102

УСБУ – (0472) 37-92-44

УДСНС – тел.101

Цілодобовий безкоштовний телефон довіри СБУ (0-800-501-482)

Електронна скринька (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Рекомендуємо ознайомитися із типовою Інструкцією першочергових дій персоналу й посадових осіб підприємств, установ та організацій у разі загрози виникнення терористичних або диверсійних актів.

Інструкція.

Пресцентр УДПУ