Проректор з міжнародних зв’язків  та стратегічного розвитку Уманського державного педагогічного університету  імені Павла Тичини Володимир Миколайко  взяв участь у засіданні науково-методичної ради при Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Володимир Валерійович є постійним членом Науково-методичної ради при Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Науково-методична рада є консультативно-дорадчим органом, що створений з метою підготовки наукових, науково-методичних, науково-практичних, науково-експертних рекомендацій щодо виконання Держпродспоживслужбою своїх завдань, які належать до її компетенції.

До складу ради увійшли провідні науковці, науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, експерти, представники громадськості.

У складі ради функціонує п’ять секцій: «Безпечність харчових продуктів», «Ветеринарна медицина», «Фітосанітарна безпека та контроль в рослинництві», «Забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення», «Захист прав споживачів».

Очікується, що протягом найближчих двох місяців будуть проведені секційні засідання, на яких розглядатимуться змістовні (профільні) питання за відповідними напрямками роботи.

Детальніше на сайті

Пресцентр УДПУ