Нещодавно відбулась церемонія нагородження переможців премії «100 успішних українців» за версією соціального глянцю «Ukrainian people».

V ювілейний щорічний проєкт був, як і завжди, присвячений людям дії, а не слави. «Сьогодні успіх не вимірюється кількістю грошей, славою чи лайками у соціальних мережах! Сьогодні успіх про дії! Коли викладач не лише добре навчає, а й надихає та підтримує студентів добрим словом! Успіх – це коли ваш дії, слова та життя надихають інших та змінюють суспільство на краще! Саме таких людей і об’єднала наша премія. Людей, які щодня на своєму рівні творять дива» – ділиться організатор проєкту Тетяна Петракова.

До числа відомих українців, за версією журналу, увійшов проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Володимир Миколайко.

На думку проректора, освіта і наука – це відповідальна місія. Отримати знання від найкращих і передати їх наступному поколінню, трансформувавши до вимог сьогодення – надзвичайно складне завдання. Саме тому його основною метою зараз є розвиток наукової діяльності, налагоджування тісної міжнародної співпраці.

Читати більше

Пресцентр УДПУ