З вірою в якнайшвидшу перемогу!

З вірою в Збройні сили України!

Продовжуємо допомагати!

Колектив Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини долучився до Марафону добрих справ для підтримки Збройних Сил України, добровольчих формувань територіальних громад, який ініціював Черкаський обласний комітет Профспілок працівників освіти і науки України.

Відомо, що з початку повномасштабного вторгнення росії жоден з нас не стояв осторонь волонтерської допомоги, а сьогодні ми почали працювати ще з більшою ініціативою та усіма можливими способами наближати перемогу.

В межах марафону в університеті було виготовлено 3 маскувальні сітки та передано у волонтерський центр для відправки на передову. До нарізання смужечок та виплітання долучилися усі структурні підрозділи ЗВО, внутрішньо переміщені особи. На разі придбано основи для виготовлення наступних сіток.

Народний студентський театр драми і комедії та його художній керівник Наталія Алексеєва організовули та провели благодійний аукціон раритетних вишиванок, скатертин, рушників із костюмерної театру.

До аукціону також доєдналися співробітники та студенти університету, які надали предмети декоративно-ужиткового мистецтва.

Всі виручені кошти будуть перераховані на ЗСУ.

Для підтримки морального і бойового духу військових вихованці «Лісової школи» створили не один малюнок-подяку, які передаються нашим захисникам.

Ми продовжуємо допомагати та закликаємо спільноту не бути байдужими! Будь-які зусилля роблять нас ще ближчими до Перемоги!

Разом ми сильні! Слава Україні і усім, хто її захищає! Україна є і буде!

Миру і безпеки нам усім!

Пресцентр УДПУ