Вже другий рік поспіль Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини виступає партнерським закладом освіти Університету Порту (Португалія) в рамках проекту Mobile+. Гарною звісткою став результат цьогорічного конкурсного відбору: з 19 країн, які подавали заявки на участь у третій хвилі проекту (Mobile+3), відібрано 14 країн, серед яких і Україна.

Нашу державу у цьому проекті представлятиме УДПУ. Це означає, що у новому навчальному році студенти, викладачі, аспіранти та адміністрація нашого університету матимуть можливість покращити знання, набути нового полікультурного досвіду та поділитися із закордонними колегами кращими здобутками вітчизняної науки в Університеті Порту.

Проект Mobile+ фінансується Європейською Комісією в рамках програми Erasmus+, спрямованої на стимулювання взаємного порозуміння між Університетом Порту та країнами-партнерами, через заохочення студентських академічних, викладацьких і адміністративних мобільностей, передачі ноу-хау та передової практики. З 2016 року 9 студентів, 1 викладач та 5 представників адміністрації нашого університету долучилися до першої та другої хвилі проекту Mobile+.

Отже, наш університет має гарний потенціал і знаходиться на вірному шляху.

 

Пресцентр УДПУ